Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid
Begrafenisondernemer Nissewaard

Begrafenisondernemer nabij Nissewaard

Als begrafenisondernemer in Hoogvliet Rotterdam, vlak bij Nissewaard, helpen we jou graag om een begrafenis te organiseren. Wij ontzorgen je in deze moeilijke tijd zo veel mogelijk, zodat jij de ruimte krijgt om je verlies te verwerken. Van hulp bij administratieve zaken tot praktische zaken: je kunt met al je vragen en voor alle zaken bij ons terecht.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Als begrafenisondernemer dicht bij Nissewaard ondersteunen wij je graag

Het laatste wat je wilt als een dierbare overlijdt, is je bezig houden met praktische zaken die geregeld moeten worden in verband met de regelgeving. Uitvaartverzorging Van der Boom helpt je in Nissewaard of omgeving de begrafenis te organiseren volgens de wensen van de nabestaande(n) en die van de overledene. Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om je dierbare te laten cremeren nabij Nissewaard. Daarnaast kun je ons om hulp vragen bij het regelen van praktische zaken met de gemeente of bepaalde zaken voor de dag zelf, zoals de locatie van het afscheid. Wij helpen je een waardig afscheid te realiseren en de last van jouw schouders en die van andere nabestaanden te nemen. Vraag ons daarom als begrafenisondernemer bij de begrafenis van jouw dierbare in Nissewaard of omgeving.

Bespreek jouw wensen met ons

Je kunt op ons vertrouwen voor uitvaartverzorging in Nissewaard. Als begrafenisondernemer in Hoogvliet Rotterdam helpen wij je graag om een mooie begrafenis te organiseren in Nissewaard of omgeving. Neem gerust contact met ons op als je gebruik wilt maken van onze diensten. Bel hiervoor naar 010 - 80 80 350 of stuur een e-mail naar info@janvanderboom.nl.