het afscheidshuis - hoogvliet

Rouwcentrum in regio Spijkenisse

Is een dierbare overleden en zoek je daarom een rouwcentrum in regio Spijkenisse? Dan is Uitvaartverzorging Van der Boom de juiste uitvaartondernemer. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van diverse soorten uitvaartdiensten en begeleiden je naar een waardig afscheid van een geliefde. Ben je benieuwd wat ons rouwcentrum nabij Spijkenisse voor je kan betekenen? Neem contact met ons op.

Ons rouwcentrum nabij Spijkenisse: Het Afscheidshuis

Voor de opbaring van de overledene zijn meerdere mogelijkheden. Zo kun je voor een opbaring bij je thuis of een opbaring in een uitvaartcentrum kiezen. Ons rouwcentrum in regio Spijkenisse beschikt over een 24-uurs opbaarruimte, waar de naaste familie middels een sleutelsysteem ieder gewenst moment van de dag bij hun dierbare kan verblijven tot aan de dag van de uitvaart. Wij hebben verschillende locaties tot onze beschikking.

Afscheid nemen in de rouwkamer

Nog een laatste groet, nog een laatste keer omzien: een afscheid van een dierbare is een moeilijk, maar kostbaar moment in het leven waarvoor je vanzelfsprekend alle tijd en ruimte wilt nemen. Als begrafenisondernemer beseffen wij hoe belangrijk privacy en rust is in deze moeilijke en kostbare periode van afscheid. Daarom neem je ons rouwcentrum in regio Spijkenisse in een intieme, rustige setting op je eigen manier afscheid.

Neem contact op voor meer informatie

Heb je interesse in onze dienstverlening omtrent uitvaartverzorging? En wil je graag meer informatie ontvangen over ons rouwcentrum nabij Spijkenisse? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Neem telefonisch contact op door te bellen naar 0181 - 68 00 66, stuur een e-mail naar info@janvanderboom.nl of vul het contactformulier in.

rouwkamer van het afscheidshuis - hoogvliet