Uw keuze

Een uitvaart kan een kostbare aangelegenheid zijn, maar bij Uitvaartverzorging Van der Boom hoeft dat niet omdat, u bij ons zelf uw uitvaartkosten kunt bepalen, van een eenvoudige bijeenkomst aan huis tot een groots afscheid op locatie. De definitieve prijs is uiteindelijk afhankelijk van uw keuze.

Heldere kostenraming

Een uitvaart is maatwerk en de uiteindelijke uitvaartkosten worden bepaald door uw wensen. Daarom komen wij kort na het overlijden met een heldere kostenraming, zodat u weet waar u aan toe bent en niet achteraf geconfronteerd wordt met onverwachte kosten. Dit kan ook in een voorbespreking, zodat het helder is wat u voor kosten krijg, na het overlijden.

Uitvaartverzekering

Met iedere uitvaartverzekering kunt u bij ons terecht. Wij regelen de uitkering van de polis. Wel is het belangrijk om te weten hoe uw polis is opgebouwd. Bij een kapitaalverzekering wordt het verzekerde bedrag in zijn geheel uitgekeerd. Bij een natura verzekering bent u verzekerd voor een aantal standaard diensten en producten.

Nazorg

Na de uitvaart houdt het bij Uitvaartverzorging Van der Boom niet op. Enkele weken na de uitvaart kan er bij nabestaanden behoefte bestaan tot evaluatie. Graag willen wij tijd en ruimte vrij maken om samen met nabestaanden terug te kijken op de dagen na het overlijden en de uitvaart. Kosteloos bieden wij hiervoor mogelijkheden aan. In een dergelijk gesprek is ruimte voor uiteenlopende vragen. Tevens is er gelegenheid voor administratieve hulp, verlies- en rouwverwerking en desgewenst kan bijvoorbeeld de dankbetuiging nader worden besproken.