Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid
Begrafenisondernemer Spijkenisse

Begrafenisondernemer in regio Spijkenisse

Zoek je een ervaren en betrouwbare begrafenisondernemer in de regio Spijkenisse? Uitvaartverzorging Van der Boom helpt je bij het organiseren van een waardig en memorabel afscheid van een overleden dierbare. Overlijdt een partner, familielid of vriend, dan dienen er bepaalde praktische zaken goed geregeld te worden. Wij nemen graag waar mogelijk jouw zorgen uit handen en helpen je door deze moeilijke tijd heen. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Persoonlijke begeleiding door een betrokken begrafenisondernemer in regio Spijkenisse

Als begrafenisondernemer in regio Spijkenisse hebben wij in de afgelopen 25 jaar vele begrafenissen en crematies mogen organiseren en begeleiden. Ieder afscheid is uniek en daarom houden wij te allen tijde rekening met de wensen van de overledene en nabestaande(n). Deze wensen proberen wij als leidraad te gebruiken bij de realisatie van de uitvaart. Bovendien vinden wij het belangrijk dat je als nabestaande(n) een persoonlijke begeleiding ontvangt gedurende het gehele traject: van het moment van overlijden tot aan de dag van de begrafenis en de periode daarna. Naar deze betrokkenheid streven wij dan ook ijverig.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in onze dienstverlening als begrafenisondernemer in regio Spijkenisse en wil je meer informatie ontvangen over ons rouwcentrum? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0181 - 68 00 66. Ook kun je een e-mail sturen naar info@janvanderboom.nl. Wij zijn je graag van dienst.