• Slider Banner

  Uitvaartverzorging Van der Boom

  24/7 bereikbaar op 0181-680066 of 010-8080350

  Read more
 • Slider Banner

  Uitvaartverzorging Van der Boom

  24/7 bereikbaar op 0181-680066 of 010-8080350

  Read more
 

De persoonlijke uitvaartondernemer in regio Spijkenisse

Uitvaartverzorging Van der Boom is jouw persoonlijke uitvaartondernemer in regio Spijkenisse. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van denkwaardige begrafenissen en crematies. Als uitvaartondernemer nemen wij alle zorgen uit handen, bieden wij je persoonlijke begeleiding en zijn wij zeer betrokken gedurende het gehele traject omtrent de uitvaart. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Een ervaren en betrokken uitvaartondernemer met een kantoor in Spijkenisse

Of de voorkeur nu uitgaat naar een begrafenis of een crematie: als uitvaartondernemer in regio Spijkenisse bieden wij een luisterend oor en realiseren wij samen een memorabel en waardig afscheid. Onze jarenlange ervaring, hoge betrokkenheid en zeer persoonlijke werkwijze maakt ons een betrouwbare uitvaartbegeleider. Daarom zijn wij de beste keuze voor uitvaartverzorging in Nissewaard en omgeving.

Wat te doen bij overlijden?

Na het overlijden is het van groot belang dat eerst de huisarts gewaarschuwd wordt. De huisarts laat na het schouwen van de overledene een verklaring van overlijden achter. Als het overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum plaatsvindt, zal een arts automatisch geïnformeerd worden en de schouw verrichten. Is dit gebeurd, dan dien je het overlijden te melden aan een uitvaartondernemer. Wil je op dit moment contact met ons rouwcentrum opnemen? Je kunt dag en nacht een overlijden aan ons doorgeven, ook in het weekend. Na het ontvangen van de verklaring van overlijden, komt een uitvaartverzorger bij je thuis om de uitvaart te bespreken, je te adviseren en in samenspraak alle zaken rondom de uitvaart te regelen. Deze uitvaartondernemer, werkzaam bij ons bedrijf in regio Spijkenisse, begeleidt je persoonlijk, ook op de dag van de uitvaart. Voor meer informatie omtrent het regelen van de praktische zaken kun je onze checklist raadplegen.

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Heb je interesse in onze dienstverlening als uitvaartondernemer in regio Spijkenisse? Uitvaartverzorging Van der Boom helpt je graag met het organiseren van een waardig afscheid van een overleden dierbare. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 
bellen

Voor regio Rotterdam (24/7)
Belt u

010 - 80 80 350

 

Telefoon

Voor regio Voorne-Putten (24/7)
Belt u

0181 - 68 00 66