Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid
Begrafenisondernemer Hoogvliet

Begrafenisondernemer in regio Hoogvliet 

Zoek je een ervaren en deskundige begrafenisondernemer in regio Hoogvliet, Rotterdam? Uitvaartverzorging Van der Boom staat graag voor je klaar. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak hebben wij al vele uitvaartdiensten georganiseerd, volledig afgestemd op de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Is er een geliefde overleden en heb je behoefte aan een professionele begeleiding voor het organiseren van een waardig afscheid? Wij zijn je graag van dienst.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Een ervaren en deskundige begrafenisondernemer in regio Hoogvliet

Als begrafenisondernemer in regio Hoogvliet, Rotterdam, hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact met de nabestaanden en zijn wij zeer betrokken. Wij helpen je bij het regelen de praktische zaken na een overlijden en ontzorgen je graag waar mogelijk. We bieden de juiste begeleiding gedurende het volledige traject: van het kennismakingsgesprek tot de dag van de begrafenis. Indien je na de uitvaart behoefte hebt aan een moment van evaluatie, plannen wij graag enkele weken na de dienst vrijblijvend een gesprek in.

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Heb je interesse in onze diensten omtrent uitvaartverzorging als begrafenisondernemer in regio Hoogvliet en heb je behoefte aan verder informatie? Wij lichten je graag in over de vervolgstappen na het overlijden van een dierbare. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 010 - 80 80 350 of een e-mail te sturen naar info@janvanderboom.nl. Samen realiseren we een zeer persoonlijk, waardig en memorabel afscheid.