Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid
Uitvaartverzorging Hoogvliet

Uitvaartverzorging in regio Hoogvliet  

Uitvaartverzorging Van der Boom is een betrouwbare partner in uitvaartzorg in regio Hoogvliet. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak en gedegen kennis in huis, bieden wij je professionele dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit aan. Wij voorzien je van de juiste begeleiding en zorgen dat het afscheid tot in de puntjes wordt geregeld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent uitvaartzorg in of nabij Hoogvliet? Wij vertellen je hier graag meer over.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Persoonlijke, professionele uitvaartverzorging in regio Hoogvliet

Uitvaartverzorging Van der Boom in regio Hoogvliet is gespecialiseerd in allerlei diensten met betrekking tot uitvaartzorg. Van het bieden van morele steun en het regelen van praktische zaken, zoals de polis, tot het meedenken over een afscheid dat perfect aansluit bij jouw wensen en die van een overleden dierbare. Onze werkwijze karakteriseert zich door een betrokken houding, persoonlijk contact en transparantie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je na de begrafenis of crematie niet voor onverwachte kosten komt te staan. Om deze reden brengen we alvorens in kaart wat jouw wensen en eisen zijn en geven wij je inzicht in de bijhorende kosten die je vervolgens kunt verwachten. Als ervaren uitvaartondernemer erkennen we dat iedere uitvaart maatwerk is en doen dan ook ons uiterste best om een bijzonder, persoonlijk afscheid te realiseren.

Ontdek meer over onze dienstverlening

Zoek je naar de juiste uitvaartzorg, dan ben je bij Uitvaartverzorging Van der Boom in regio Hoogvliet in goede handen. Ben je benieuwd wat wij voor jou als begrafenisondernemer kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 - 80 80 350 of een e-mail te sturen naar info@janvanderboom.nl. Ook kun je ons bereiken via het contactformulier. Vul je dit in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.