Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid
Uitvaartondernemer Hoogvliet

Uitvaartondernemer in regio Hoogvliet 

Wanneer je een uitvaartondernemer in regio Hoogvliet zoekt, ben je bij Uitvaartverzorging Van der Boom in goede handen. In de afgelopen 25 jaar hebben wij al vele uitvaartdiensten mogen organiseren en begeleiden. Wij staan je graag bij na het overlijden van een dierbare. Zo helpen we je met het regelen van praktische zaken en bieden morele steun. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Laat je ontzorgen door een uitvaartondernemer in regio Hoogvliet

Als uitvaartondernemer in regio Hoogvliet, Rotterdam, hanteren wij een werkwijze waar betrokkenheid en persoonlijk contact centraal staan. In deze moeilijke tijd geven wij je graag in steuntje in de rug en ontzorgen wij je waar mogelijk. Samen organiseren we een waardig afscheid van een overleden dierbare, volledig afgesteld op zijn of haar wensen en die van jou als nabestaande. Of de voorkeur nu uitgaat naar een crematie of een begrafenis: wij helpen je met het creëren van een waardige en memorabele afscheidsdienst.

Ontdek de mogelijkheden

Heb je interesse in onze diensten omtrent uitvaartverzorging en wil je ons inschakelen als uitvaartondernemer in regio Hoogvliet, Rotterdam? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 010 - 80 80 350 of een e-mail te sturen naar info@janvanderboom.nl. Wij zijn je graag van dienst.