Crematie

Cremeren in Hoogvliet

Wil je een overleden dierbare laten cremeren in Hoogvliet Rotterdam en zoek je een betrouwbare uitvaartondernemer? Uitvaartverzorging Van der Boom helpt je bij het regelen en organiseren van een crematie voor een passend afscheid van een dierbare. Wij bieden je persoonlijke begeleiding, een betrokken en transparante werkwijze en ontzorgen je waar mogelijk. Ontdek wat wij voor je kunnen beteken.

Cremeren op een bijzondere locatie in Hoogvliet Rotterdam

Ongeacht de voormalige woonplaats van de overledene, mag hij of zij in principe in elk creatorium in Nederland worden gecremeerd. Laat je een dierbare cremeren in ons uitvaartcentrum in Hoogvliet? Dan nemen wij waar mogelijk zorgen uit handen en regelen wij als uitvaartondernemer alle praktische zaken. Aan de hand van jouw wensen en die van de overleden geliefde, organiseren wij een waardige, passende crematie op maat.

Het verloop van een crematie

Laat je een dierbare cremeren bij ons in Hoogvliet, dan zal de dag op een vooraf afgesproken wijze verlopen. Na de plechtigheid in de aula van het crematorium zal de daadwerkelijke crematie plaatsvinden. Het is tegenwoordig mogelijk om bij het invoeren van de uitvaartkist aanwezig te zijn. Familie en belangstellenden hebben dan al plaats genomen in de ontvangstruimte, waar eventueel een kopje koffie of thee gedronken kan worden. Wat betreft de catering in de ontvangstruimte zijn er verschillende opties beschikbaar. Een crematie duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in onze locatie in Hoogvliet voor het cremeren van een dierbare? Of wil je meer weten over onze diensten als begrafenisondernemer? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door te bellen naar 010 - 80 80 350, een e-mail te sturen naar info@janvanderboom.nl of vul het contactformulier in. In het laatste geval, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.